Aanbouw

Een kunststof aanbouw precies op maat gemaakt. Eenvoudig en snel extra bergruimte of woonruimte toevoegen aan uw woning. De wanden bestaan uit 58 mm dikke kunststof profielen met aan de binnenzijde een houtskelet. Tussen de staanders van het houtskelet kunt u ook extra isolatie en leidingen aanbrengen. De binnenzijde werkt u vervolgens af met plaatmateriaal zoals kant-en-klare decor platen of een gipsplaat. Het dak van de kunststof aanbouw bestaat standaard uit geïsoleerde sandwichplaten.

Kunststof deuren en ramen met HR++ glas en meerpuntssluitingen.

Afmeting (bxd) van 2000 x 2000 mm
t/m 5000 x 12000 mm
Kleur wanden 14 Verschillende kleuren
Uitvoeringen Met of zonder wand aan muurzijde
Hoogte Variabel naar afmeting
Dakbedekking Geïsoleerde sandwichplaten
Dakgoot Aluminium of kunststof
Dakranden Kunststof of zetwerk

De kunststof aanbouw is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan:

De thuiswerk kamer
Extra bergruimte
Een ruime garage
Extra slaapkamer
Praktijkruimte naast de woning

Wanneer de aanbouw als verblijfsruimte gebruikt zal worden, kunnen de wanden eenvoudig voorzien worden van extra isolatie en beplating. Het dak en de kunststof kozijnen zijn standaard al geïsoleerd.

De mogelijkheden zijn echter nog uitgebreider: De kunststof aanbouw kan ook als L-vorm tegen de gevel geplaatst worden. En door het verlengen van het dak kunt u de aanbouw ook uitbreiden met een veranda aan de tuinzijde of een carport aan de straatzijde.

Van deze aanbouw krijgt u energie!
Heeft uw woning extra dakoppervlakte nodig voor het plaatsen van zonnepanelen? Met een geringe aanpassing van het dak is het mogelijk om zonnepanelen te monteren.

Meer ruimte voor energie is dikwijls minder ingewikkeld dan het aanpassen van de bestaande dakconstructie van de woning.

In deze video ziet u de constructie van een berging als aanbouw. Voor andere uitvoeringen van de aanbouw wordt de constructie op details afgestemd.

De kunststof aanbouw wordt zonder fundering en vloer geleverd.

De benodigde fundering is afhankelijk van de lokale bodemgesteldheid en uw specifieke wensen.

Model Aanbouw wordt meestal op een fundering van betonbanden of een betonplaat gemonteerd.

De benodigde funderingsmaten geven wij aan u door.

Belangrijk:
– Rondom zuiver waterpas
– Haaks volgens de opgegeven buitenmaten (beslist niet groter)
– Minimaal 2 cm boven het maaiveld, om inwatering te voorkomen.
– Breng elektra naar binnen.

Bouwt u een aanbouw op de erfgrens, houdt u dan ook rekening met de breedte van het dakoverstek en de dakgoten.

Bij vragen over de fundering en montage adviseren wij u graag!

Offerte aanvragen →

aanbouw met veranda

De kunststof aanbouw die past bij uw woning

De kunststof aanbouw van Romahaus kunt u precies op maat samenstellen. Zowel de afmeting als de kleur van de wanden en de kunststof kozijnen kunt u precies aan laten sluiten bij de stijl van uw woning. Zo vormt uw kunststof aanbouw een mooi geheel met uw woning.

Een kunststof aanbouw is minder zwaar dan een stenen aanbouw. De fundering kan daarom ook lichter uitgevoerd kan worden. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Een kunststof aanbouw is onderhoudsarm en voordelig

Een kunststof aanbouw is in vergelijking tot een stenen aanbouw voordeliger. Dat komt vooral door het unieke snelbouwsysteem waarmee onze aanbouw wordt samengesteld. De kunststof profielen zijn dubbelwandig. Hierdoor ontstaat direct een prettig binnenklimaat. De aanbouw kunt u uitbreiden met degelijke kunststof kozijnen voorzien van robuust hang- en sluitwerk. U kunt kiezen uit enkele deuren of dubbele deuren en voor de ramen heeft u de keuze uit vaste ramen of draaikiep ramen. Zo bouwt u een aanbouw met woningbouwkwaliteit.