ROMAHAUS is in 2005 begonnen met de ontwikkeling van kunststof tuinhuizen en garages. De productie vindt plaats net over de grens in Duitsland, Twist (49767) waar u ook diverse showmodellen kunt bekijken, op afspraak. 

Het maken van kunststof- wanden, kozijnen en dakconstructies, zijn 3 specialisaties onder 1 dak waarbij maatwerk voor ons vanzelfsprekend is. Van een eenvoudige berging voor opslag tot een stijlvolle garage.

De kunststof profielen die wij toepassen, laten zich verwerken als houten planken. U kunt ze eenvoudig zagen, schroeven en lijmen.

De wandprofielen zijn leverbaar in 14 verschillende kleurstellingen inclusief 5 verschillende houtkleuren. Zo kunt u kiezen voor de uitstraling van een houten tuinhuis met de voordelen van kunststof.

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verder! We spreken Nederlands, Duits en Engels.
Contact

kunststof tuinhuis modern vlak dak met dubbele deur

Routebeschrijving

Vanaf Hoogeveen (A28) via de A37 richting Duitsland
Direct na de grensovergang neemt u de 1e afslag richting Twist/Schöninghsdorf/ Fehndorf/Hebelermeer.

Onder aan de afrit slaat u rechtsaf op Fehndorfer Straße. Deze weg volgt u tot het eind. Op de T-splitsing gaat u linksaf op de Alt-Rühlertwist en daarna gelijk de 1e straat rechtsaf op Am Kanal richting Georgsdorf/Adorf. 

Bij de rotonde neemt u de 3de afslag op An der Wieke. Na 900m ziet u aan de linkerkant een supermarkt (COMBI). Gelijk na deze supermarkt staan onze tuinhuizen op An der Wieke 48.