Over ons

ROMAHAUS maakt kunststof tuinhuizen, bergingen, aanbouwen en garages sinds 2005. Wij zijn gevestigd net over de grens in Duitsland in 49767 Twist. Hier vindt de productie plaats en tevens kunt u op deze locatie diverse voorbeelden bekijken.

Het maken van kunststof wanden, kunststof kozijnen en dakconstructies, zijn 3 specialisaties onder 1 dak. Maatwerk is voor ons vanzelfsprekend.

De medewerkers van ROMAHAUS zijn sinds de start van “kunststof tuinhuizen” betrokken geweest bij de ontwikkeling van dit product. Dit ziet u terug in de vele realisaties en de meest uitgebreide mogelijkheden op dit gebied. Van een eenvoudige berging voor opslag tot een stijlvolle garage.

De kunststof profielen die wij toepassen, laten zich verwerken als houten planken. U kunt ze eenvoudig zagen, schroeven en lijmen. Het enige wat u bij kunststof profielen achterwege laat, is een hamer en spijkers.

De wandprofielen zijn inmiddels leverbaar in 14 verschillende kleurstellingen waaronder ook 5 verschillende houtkleuren. De uitstraling van hout met de voordelen van kunststof.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

De medewerkers van ROMAHAUS spreken Nederland, Duits en Engels.

Routebeschrijving

Vanuit Hoogeveen (A28) rechtdoor over de A37 richting Emmen
Zet uw navigatiesyteem op Zwartemeer. Rij over de snelweg Zwartemeer voorbij. Na 2 km rijdt u onder de welkomstbrug door richting Duitsland en neemt u de afslag richting Twist/Schöninghsdorf/ Fehndorf /Hebelermeer.

Onder aan de afrit slaat u rechts af op Fehndorfer Straße. De Fehndorfer Straße loopt over naar de Franziskusstraße. Op dit punt ziet u ook een Emsländische Volksbank en een tankstation.

De Franziskusstraße rijdt u rechtdoor ( tankstation en Emsländische Volksbank aan uw rechter hand). U komt automatisch van de Franziskusstraße op de Südstraße. 

Ook deze straat rijdt u een heel eind door met de Süd-Nord-Kanal aan uw linkerhand. Van de Südstraße komt u op de Schöninghsdorfer Straße. Deze eindigt op een dwarsweg waar u links afslaat op Alt-Rühlertwist.

Bij Gaststätte Kiek in de Pann slaat u rechts af op Am Kanal richting Georgsdorf / Adorf. Deze straat rijdt u rechtdoor tot aan de rotonde. Hier neemt u de 3de afslag en rijdt u de straat An der Wieke in. U komt aan de linker hand vanzelf voorbij een supermarkt COMBI. Naast deze supermarkt op An der Wieke 48 ziet u onze tuinhuizen.