Kunststof aanbouw

Waarom een kunststof aanbouw?

  • U heeft extra ruimte nodig bij uw woning
  • De aanbouw moet aansluiten bij de stijl van uw woning
  • De aanbouw moet precies op maat gemaakt worden
  • De kosten mogen niet uit de hand lopen
  • U wilt snel resultaat

Een aanbouw van kunststof kan uitkomst bieden. De unieke dubbelwandige kunststof profielen zijn verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren en passen daarom altijd bij de stijl van uw woning. Afhankelijk van uw wensen kan de aanbouw dienst doen als extra woonruimte, extra werkruimte of extra bergruimte.

Deel uw wensen met ons en laat uw verrassen!

KUNSTSTOF AANBOUW OF STENEN AANBOUW ?

In vergelijking met een stenen aanbouw, is een kunststof aanbouw zeer aantrekkelijk in aanschaf. De unieke combinatie van onderdelen zorgt voor een bouwproces zonder verrassingen. Door de enorme keuze in kleuren en kozijnen, kunt u de aanbouw precies aan laten sluiten aan de stijl van uw woning. Zo creëert u niet alleen extra woongenot maar ook meerwaarde van uw woning.

VOORDELEN VAN EEN KUNSTSTOF AANBOUW

U bent van plan werkzaamheden aan de bestaande woning te verrichten? Met een kunststof aanbouw realiseert u binnen korte tijd extra ruimte.
Bijvoorbeeld voor een extra slaapkamer, een berging of een praktijkruimte aan huis

De kunststof aanbouw van Romahaus wordt precies op maat gemaakt. Met een vlak dak en in stijl van uw woning. De montage van een kunststof aanbouw neemt doorgaans 1 – 2 dagen in beslag.

In vergelijking met een stenen aanbouw heeft een kunststof aanbouw een laag eigen gewicht. De fundering kan daarom ook lichter uitgevoerd worden.