Kunststof tuinhuizen

mét en zonder veranda

Waarom kiezen voor een standaard tuinhuis als een kunststof tuinhuis, precies op maat voor uw tuin ook mogelijk is.

Offerte aanvragen →

Kunststof berging

voldoende ruimte voor de handige klusser

Kunststof bergingen van ROMAHAUS zijn duurzaam en strak afgewerkt. Voor de opslag van uw fietsen en tuingereedschap is een kunststof berging met plat dak of model Palermo basic ideaal. De dubbelwandige 58 mm wandprofielen in combinatie met sandwichpanelen op het dak, zorgen voor een droog binnenklimaat. Degelijke kunststof deuren met betrouwbaar hang- en sluitwerk maken het geheel compleet.

Offerte aanvragen →

Kunststof garage

een kunststof garage past bij elke woning

Met een kunststof garage van ROMAHAUS creëert u een duurzaam onderkomen voor uw auto, fietsen en gereedschap. Kunststof garages maken wij in alle denkbare afmetingen. Zowel de afmeting als de kleur van de wanden en de kunststof kozijnen kunt u precies laten aansluiten bij de stijl van uw woning. Zo vormt uw kunststof garage een mooi geheel met uw woning.

Offerte aanvragen →

Kunststof aanbouw

of stenen aanbouw?

In vergelijking met een stenen aanbouw, is een kunststof aanbouw voordelig. De unieke combinatie van onderdelen zorgt voor een bouwproces zonder verrassingen. Door de enorme keuze in kleuren en kozijnen, kunt u de aanbouw precies aansluiten aan de stijl van uw woning. Zo creëert u niet alleen extra woongenot maar ook meerwaarde van uw woning.

Offerte aanvragen →