Kunststof tuinhuizen

Kunststof tuinhuizen mét en zonder veranda

Waarom zou u genoegen nemen met een standaard tuinhuis, wanneer u een kunststof tuinhuis ook precies op maat kunt bestellen? Zoals een keuken precies op maat gemaakt wordt voor uw woning, zo maken wij het kunststof tuinhuis precies op maat voor uw tuin. Met minder hoeft u geen genoegen te nemen.

Offerte aanvragen →

Kunststof berging

Voldoende ruimte voor de handige klusser

Kunststof bergingen van Romahaus zijn duurzaam en strak afgewerkt. Voor de opslag van uw fietsen en tuingereedschap is een kunststof berging met plat dak of model Palermo basic ideaal. De dubbelwandige 58 mm wandprofielen in combinatie met sandwichpanelen op het dak, zorgen voor een droog binnenklimaat. Degelijke kunststof deuren met betrouwbaar hang- en sluitwerk maken het geheel compleet.

Offerte aanvragen →

Kunststof garage

Een kunststof garage past bij elke woning

Met een kunststof garage van Romahaus creëert u een duurzaam onderkomen voor uw auto, fietsen en gereedschap. Kunststof garages maken wij in alle denkbare afmetingen. Zo kunt u de ruimte in uw tuin altijd optimaal benutten. De kunststof garages kunt u precies op maat samenstellen. Zowel de afmeting als de kleur van de wanden en de kunststof kozijnen kunt u precies aan laten sluiten bij de stijl van uw woning. Zo vormt uw kunststof garage een mooi geheel met uw woning.

Offerte aanvragen →

Kunststof aanbouw

Kunststof aanbouw of stenen aanbouw?

In vergelijking met een stenen aanbouw, is een kunststof aanbouw voordelig. De unieke combinatie van onderdelen zorgt voor een bouwproces zonder verrassingen. Door de enorme keuze in kleuren en kozijnen, kunt u de aanbouw precies aan laten sluiten aan de stijl van uw woning. Zo creëert u niet alleen extra woongenot maar ook meerwaarde van uw woning.

Offerte aanvragen →