Tuinhuis op maat

mét en zonder veranda

Waarom kiezen voor een standaard tuinhuis als een tuinhuis, precies op maat en zonder meerkosten voor uw tuin ook mogelijk is.

Offerte aanvragen →

Berging

een berging van kunststof of sandwichpanelen

Een berging van ROMAHAUS is duurzaam en strak afgewerkt. De geïsoleerde wanden in combinatie met sandwichpanelen op het dak, zorgen voor een droog binnenklimaat. Degelijke kunststof deuren met betrouwbaar hang- en sluitwerk maken het geheel compleet.

Offerte aanvragen →

Prefab Garages

snel geleverd

Een garage maken wij in alle denkbare afmetingen. De kleur van de wanden en de kunststof kozijnen kunt u precies laten aansluiten bij de stijl van uw woning. Zo vormt de garage een mooi geheel met uw woning.

Offerte aanvragen →

Aanbouw

duurzaam en in stijl van uw woning

De unieke combinatie van onderdelen zorgt voor een bouwproces zonder verrassingen. Door de enorme keuze in kleuren en kozijnen, kunt u de aanbouw precies aansluiten aan de stijl van uw woning. Zo creëert u niet alleen extra woongenot maar ook meerwaarde van uw woning.

Offerte aanvragen →

Tuinkantoor

Comfortabel werken vanuit uw tuin

Stel eenvoudig een geïsoleerde en duurzame werkruimte samen. De buitenwanden zijn voorzien van een kleurvaste houtnerffolie. Een tuinkantoor van kunststof is in houtlook en moderne kleuren leverbaar en geheel onderhoudsarm.

Offerte aanvragen →

Tuinschuur

Een tuinschuur als opbergruimte of functionele garage

Een tuinschuur precies op maat. Als opbergruimte of functionele garage. Een tuinschuur leveren wij met kunststof kozijnen en sectionaaldeur met aandrijving. Een tuinschuur van Romahaus is duurzaam en door een afwerking met wandprofielen met fijne houtnerffolie geheel onderhoudsarm en kleurvast.

Offerte aanvragen →