Kunststof garage

Met een kunststof garage van Romahaus creëert u een duurzaam onderkomen voor uw auto, fietsen en gereedschap. Als dakvorm kunt u kiezen voor een vlakdak of een zadeldak. Het zadeldak is leverbaar in een dakhelling naar keuze tussen de 18 en 45 graden. De hoogte van de wanden tot op goothoogte is 2250, 2400 of 2550 mm.

Als garagedeur wordt meestal gekozen voor een sectionaaldeur met aandrijving. Kunststof garages kunt u bestellen in de afmeting 3000 x 5000 tot 6000 x 12000 mm.

Ook L-vormige garages met een vlakdak of zadeldak behoren tot de mogelijkheden.

Heeft u extra dakoppervlakte nodig om energie op te wekken? De dakconstructie van uw nieuwe garage kan u goed van pas komen. De levensduur van een kunststof garage past bij de levensduur voor de meest gangbare zonnepanelen.

DE KUNSTSTOF GARAGE DIE PAST BIJ UW WONING

U kunt kiezen uit 14 kleuren voor de wanden. De hoekprofielen zijn standaard leverbaar in 5 kleuren en voor de kunststof kozijnen kunt u kiezen uit 8 kleuren. Afwijkende kleuren zijn dikwijls ook aanvraag leverbaar. Zo vormt uw kunststof garage een mooi geheel met uw woning.

KUNSTSTOF GARAGES ZIJN ONDERHOUDSARM EN VOORDELIG

Kunststof garages zijn in vergelijking tot stenen garages voordeliger. Dat komt vooral door het unieke snelbouwsysteem waaruit onze garages zijn samengesteld. De kunststof profielen zijn dubbelwandig. Hierdoor ontstaat direct een prettig binnenklimaat. Als garagedeur kunt u kiezen voor een sectionaaldeur of een kanteldeur. Daarnaast kunt u uw garage uitbreiden met degelijke kunststof kozijnen met dubbelglas en zwaar hang- en sluitwerk. Het dak bestaat uit isolerende sandwichplaten. Zo krijgt u een garage met woningbouwkwaliteit.

Garage

De kunststof garage die past bij uw woning
De kunststof garages van Romahaus kunt u precies op maat samenstellen. Zowel de afmeting als de kleur van de wanden en de kunststof kozijnen kunt u precies aan laten sluiten bij de stijl van uw woning. Zo vormt u kunststof garage een mooi geheel met uw woning.