Siena

De Siena kunt u inzetten als stijlvolle berging of als tuinkamer. Het is zelfs mogelijk om het dak te verlengen zodat een gezellige veranda ontstaat. 14 Verschillende kleuren waaronder ook verschillende houttinten geven u maximale vrijheid om een kleur te kiezen die bij uw tuin past.

tuinhuis met piramidedak en overkapping op maat kunststof

Kunststof tuinhuis Siena. Wanden uit 58 mm dikke kunststof profielen. Binnenzijde cremewit glad, buitenzijde in kleur naar keuze. Kies voor wandkleur wit of cremewit met aan buitenzijde fijne houtnerf of voor wanden in kleur met aan buitenzijde fijne houtnerffolie. Aluminium hoekprofielen met poedercoating. Piramidedak met bitumen shingels als dakbedekking. Kunststof dakgoot rondom. Het dak kunt u verlengen zodat een veranda ontstaat. De binnenwanden kunt u extra isoleren. Beschikbare standaard afmetingen breedte x diepte: 2000 x 2000 mm tot 5000 x 5000 mm. Tussenmaten zijn op aanvraag leverbaar.

Afmeting 2000 x 2000 t/m 5000 x 5000 mm
Wandhoogte 2100 – 2250 mm
Wandprofielen 58 mm, kunststof holkamer
met fijne houtnerf(-folie)
Wandkleuren RAL-kleuren en houtlook
Wandstaanders Hout
Hoekprofielen Aluminium gepoedercoat
Dakconstructie Spanten met 18 mm houten dakbeschot
Dakbedekking Bitumen shingels met dampdoorlatende folie
Dakgoot Kunststof

Tuinhuis Siena wordt zonder fundering en vloer geleverd. Doorgaans volstaat een zandbed van circa 15 cm met grote betonbanden. Wanneer u de ruimte tussen de betonbanden netjes vult met zand, kunt u vervolgens tegels plaatsen. Heeft u vochtige grond, dan is het raadzaam om een laag dampdichte folie aan te brengen in de fundering. U kunt ook een betonplaat storten of het tuinhuis direct op het terras plaatsen. Echter wel met een paar extra aandachtspunten.

Bij vragen over de fundering adviseren wij u graag!

Door een aanlevering in prefab wandpanelen is kunststof tuinhuis Siena vrij snel geplaatst. Een inschatting van de montagekosten ontvangt u van ons in een vrijblijvende offerte.

U wenst een kunststof tuinhuis zelf te plaatsen? Wij helpen u graag op weg!