Valencia

Model Valencia is een vijfhoekig tuinhuis en vooral in hoekopstelling populair. Met de schuin geplaatste deur zal de Valencia ook in een kleine tuin niet snel overheersen. Kiest u voor een uitvoering met hoge vensters, dan kunt u ook een mooie zitplaats creëren.

Voor de wanden kunt u kiezen uit 14 verschillende kleuren.

Kunststof tuinhuis Valencia. Wanden uit 58 mm dikke kunststof profielen. Binnenzijde cremewit glad, buitenzijde in kleur naar keuze. Kies voor wandkleur wit of cremewit met aan buitenzijde fijne houtnerf of voor wanden in kleur met aan buitenzijde fijne houtnerffolie. Aluminium hoekprofielen met poedercoating. Piramidedak met bitumen shingels als dakbedekking. Kunststof dakgoot rondom. Kunststof plafond boven de deur voor het plaatsen van spotjes. Het dak kunt u verlengen zodat een veranda ontstaat. De binnenwanden kunt u extra isoleren. Beschikbare standaard afmetingen breedte x diepte: 2000 x 2000 mm tot 5000 x 5000 mm. Tussenmaten zijn op aanvraag leverbaar.

Afmeting 2000 x 2000 tot 5000 x 5000 mm
Wandhoogte 2100 – 2250 mm
Wandprofielen 58 mm, kunststof holkamer
met fijne houtnerf(-folie)
Wandkleuren RAL-kleuren en nature look kleuren
Wandstaanders Hout 44 x 70 mm
Hoekprofielen Aluminium gepoedercoat
Dakconstructie Spanten met 18 mm houten dakbeschot
Dakbedekking Bitumen shingels met dampdoorlatende folie
Dakgoot Kunststof

Tuinhuis Valencia wordt zonder fundering en vloer geleverd. Doorgaans volstaat een zandbed van circa 15 cm met grote betonbanden. Wanneer u de ruimte tussen de betonbanden netjes vult met zand, kunt u vervolgens tegels plaatsen. Heeft u vochtige grond, dan is het raadzaam om een laag dampdichte folie aan te brengen in de fundering. U kunt ook een betonplaat storten of het tuinhuis direct op het terras plaatsen. Echter wel met een paar extra aandachtspunten.

Bij vragen over de fundering adviseren wij u graag!

Door een aanlevering in prefab wandpanelen is kunststof tuinhuis Valencia snel geplaatst. De montage van een maatwerk tuinhuis of een tuinhuis in een grotere afmeting vraagt wat meer tijd. Een inschatting van de montagekosten ontvangt u van ons in een vrijblijvende offerte.

U wenst een kunststof tuinhuis zelf te plaatsen? Wij helpen u graag op weg!