Verona

Kleine luifel, een wat grotere overkapping of open veranda – Kunststof tuinhuis model Verona kan zowel met een luifel aan voorzijde als met een open veranda geleverd worden. Door een achterwand of zijwand te laten plaatsen kunt u beschut van uw kunststof tuinhuis met overkapping en van uw tuin genieten. Uw tuinmeubelen staan altijd uitnodigend klaar. U zou het liefst ook in de winter gebruik willen maken van uw kunststof tuinhuis? Kunststof tuinhuis model Verona kan zonder problemen extra geïsoleerd worden. Een veelzijdig tuinhuis waarvan u jarenlang en zorgeloos kunt genieten. Ook als berging in uw tuin is het kunststof tuinhuis model Verona een echte blikvanger.

Offerte aanvragen →

Kunststof tuinhuis Verona heeft standaard een wandhoogte van 2100 mm en een dakhelling van 18 graden. Wandhoogte en dakhelling zijn echter flexibel in te vullen. Dikwijls worden de wanden 1 profiel = 150 mm hoger uitgevoerd. De wanden zijn aan de binnenzijde voorzien van houten wandstaanders.  De bevestiging van planken en tuingereedschap is altijd mogelijk.

 

 

Afmeting (bxd) 2500 x 2500 mm
t/m 6000 x 12000 mm
Wandhoogte 2100 – 2250 – 2400 – 2550 mm
Wandprofielen 58 mm kunststof holkamer
Wandconstructie Staanders of houtskelet 44 x 70 of 38 x 89
Hoekprofielen Aluminium gepoedercoat
Uitvoeringen Zadeldak 18 – 22,5 graden
Dakconstructie Gordingenkap met sandwichplaten 40 of 60 mm
Dakbedekking Dakpanplaten
Dakgoten Inclusief uitloop en buis tot op het maaiveld
Dakranden In diverse kleuren
Afwerking veranda Kunststof plafond

Een kunststof tuinhuis wordt meestal zonder fundering en vloer geleverd.

De benodigde fundering is afhankelijk van de lokale bodemgesteldheid en uw specifieke wensen.

Doorgaans volstaat een zandbed van circa 15 cm met grote betonbanden. Wanneer u de ruimte tussen de betonbanden netjes vult met zand, kunt u vervolgens tegels plaatsen. Heeft u vochtige grond, dan is het raadzaam om een laag dampdichte folie aan te brengen in de fundering.

U kunt ook een betonplaat storten.

Wanneer de grond sterk verzakt, wordt ook wel gekozen voor een fundering van hardhout of schroefpalen.

Vraag uw lokale aannemer of hovenier wat de beste oplossing voor u is.

Belangrijk:
– Rondom zuiver waterpas
– Haaks volgens de opgegeven buitenmaten (beslist niet groter)
– Minimaal 2 cm boven het maaiveld, om inwatering te voorkomen.
– Breng elektra naar binnen.

Bouwt u het tuinhuis op de erfgrens, houdt u dan ook rekening met de breedte van het dakoverstek en de dakgoten.

Wij krijgen dikwijls de vraag of onze kunststof tuinhuizen ook direct op het terras geplaatst kunnen worden. In principe is dit ook mogelijk maar er zijn wel een paar extra aandachtspunten.

Een kunststof tuinhuis staat bij voorkeur waterpas. Is uw terras mooi vlak en waterpas dan is dit al een pre. Sluiten de wanden mooi aan op uw terras, dan nog zult u de aansluiting van de wanden op het terras goed af moeten dichten met bijvoorbeeld transparante siliconen. Verder is het van groot belang dat de deur altijd vrij kan draaien boven het terras. De standaard deuren draaien ca. 7 mm boven het terras. Bestaat uw terras uit klinkers in een zandbed, dan is het bij strenge vorst mogelijk dat de klinkers iets opvriezen. De klinkers kunnen dan iets omhoog komen met als gevolg dat uw deur zou aanlopen. Hiervoor kunnen wij een oplossing
bieden door het kunststof kozijn te verhogen. Bij deze uitvoering draait de deur ca. 40 mm boven het straatwerk. Dit is meestal ruim voldoende.

Wilt u een kunststof tuinhuis direct op het terras plaatsen, neemt u dan ook het volgende in overweging: Hoeveel jaar wilt u zorgeloos van uw kunststof tuinhuis gaan genieten? Heeft het terras voldoende draagkracht, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Bestaat de ondergrond van het terras echter uit zachte grond, dan is het niet onwaarschijnlijk dat binnen afzienbare tijd het terras gaat werken.

Uw mooie tuinhuis volgt dan uw terras.

Bij vragen over de fundering en montage adviseren wij u graag!

Zo kunt u zonder zorgen uw kunststof tuinhuis tegemoet zien.

Kunststof tuinhuizen met zadeldak  – mooi en onderhoudsarm

Kunststof tuinhuizen met zadeldak kunt u precies op maat bestellen en naar eigen inzicht vorm geven. Door toevoeging van een overkapping of een open veranda  creëert u in korte tijd een gezellig buitenverblijf. Verder is een kunststof tuinhuis met zadeldak de perfecte oplossing voor het opslaan van tuinmeubelen, tuingereedschap en fietsen.

Zadeldak tuinhuizen op maat bestellen

Klik op ” Offerte aanvragen → ” om uw kunststof tuinhuis met zadeldak samen te stellen voor een vrijblijvende prijsopgave. Geeft u de voorkeur aan een persoonlijk gesprek om uw wensen vorm te geven en wilt u voorbeelden van kunststof tuinhuizen bekijken? U bent van harte welkom op ons bedrijf. Maakt u bij voorkeur wel een afspraak zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan.